Zadels / Interieur

Leder/ Kunstleder

Waarom zou je kiezen voor leder, en wanneer juist voor kunstleder?

 

De voordelen van leder zijn slijtvastheid, levensduur en vaak een meer natuurlijker en luxer gevoel dan bij kunstleder.  Vooral onderhoud en de beperking in kleurkeuze zijn dan weer een nadeel van echt leder.

 

Kunstleder (of skai in de volksmond) is dan weer onderhoudsvrij en bied een extreem groot aanbod in kleuren en texturen tegen een lagere prijs.

 

Zowel het kunstleder als ook het echte leder wat wij u aanbieden zijn 100% bestand tegen alle weersomstandigheden, u hoeft zich dus geen zorgen te maken over verkleuren of uitdrogen.

 

Niet zeker over welke van de twee het meest geschikt is voor uw project? Wij helpen u graag bij deze keuze!

Reparatie

Het komt wel eens voor dat de instapkant van uw autostoel doorgeschuurd is, of dat u een gaatje in uw zadelhoes heeft. In veel gevallen kunnen wij dit voor u repareren met de originele stof die bij uw auto of motor hoort. Natuurlijk word dan ook de schuim waar nodig gerepareerd of vervangen. U hoeft dus niet altijd de gehele stoel of zadel opnieuw te laten bekleden, wij kunnen u vrijblijvend adviseren over mogelijke opties.

 

Nieuwbouw zadels

Een nieuwbouw motor, een chopper, bobber, caferacer ombouw project, in veel gevallen wilt u dan een speciaal zadel op uw handgebouwde motor! Wij kunnen dat zadel geheel voor u opbouwen vanaf de zadelpan. 

U zorgt voor een tekening, of foto van uw plannen en wij zorgen er voor dat dit zadel werkelijkheid word. Natuurlijk kunnen wij een zadel ook geheel passend op maat maken van uw motor zodat deze mooi aansluit op de tank, het frame of het spatbord.

Bij een eigenbouw zadel is vaak uw fantasie de enige grens.